Menu
EUR
Straal met de sieraden van Di Luna

Straal met de sieraden van Di Luna

Di Luna Jewels heeft de schatkamer geopend en haar unieke collectie daadwerkelijk te koop gezet. En dat is goed nieuws voor iedereen die zichzelf eens wil verwennen of voor iedereen die een sieraad zoekt voor een ander, maar nooit kan kiezen. De collectie van Di Luna Jewels is een verzameling van echte handgemaakte zilveren sieraden in combinatie met bijzondere edelstenen van over de hele wereld.

Je mooi voelen in een outfit die helemaal klopt, stralend van het zelfvertrouwen. Met de sieraden van Di Luna Jewels maak je jouw look helemaal af, dit kan een wereld van verschil maken voor hoe je jezelf ziet. Dit is precies wat wij willen bereiken met onze sieraden.

Natuurlijke edelstenen & handgemaakt vakmanschap

De sieraden van Di Luna Jewels zijn gemaakt met natuurlijke edelstenen en worden handgemaakt. De stenen zijn van ruwe stukken, geslepen tot prachtige glanzende edelstenen voor in sieraden. Iedere edelsteen heeft een eigen symboliek, bijzonder om als cadeau te geven of zelf kracht uit te halen. Maar bovenal zijn alle combinaties vooral erg mooi en met persoonlijke aandacht geselecteerd.

Shiny, nikkelvrij én hypoallergeen

Alle sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling Zilver. Dit materiaal is bijzonder geschikt om sieraden van te maken. Het is hypoallergeen en nikkelvrij, dit maakt het ook geschikt voor mensen met allergieën. Het speciale zilver heeft bovendien een mooie glanzende kleur, het geeft een luxe uitstraling. Zilveren sieraden hebben vergeleken met bijvoorbeeld RVS een bijzonder zachte, heldere uitstraling, natuurlijk als het schijnsel van de maan, een verwijzing naar de naam van de webshop!

Duurzame sieraden: van moeder op dochter

Onze sieraden hebben af en toe een onderhoudsbeurt nodig, als het zilver verkleurt of een beetje dof wordt. Een poetsdoekje eroverheen en je hebt weer een prachtige glans. Zilver is een relatief zacht materiaal, je moet dus wel een beetje met beleid met de sieraden omgaan. Maar als je dat doet kunnen de sieraden zelfs generaties lang meegaan!

Over Di Luna Jewels

Di Luna Jewels is opgericht vanuit de liefde voor het vakmanschap edelsmeden. De webshop begon ooit met losse edelsteentjes, maar is inmiddels uitgegroeid tot een waar paradijs voor iedere fan van zilveren sieraden met edelstenen. Door de kennis die we in huis hebben stellen we iedere keer weer een perfecte collectie voor jou samen waarmee een outfit moeiteloos afgemaakt kan worden. De combinatie van zilver en edelstenen maakt onze sieraden extra bijzonder. Iedere edelsteen is namelijk uniek net als onze klanten! Ontdek onze sieraden via www.diluna.nl en ervaar zelf wat een prachtig juweel voor jou kan betekenen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »